Upon A Dream Creations maakt je dromen waar ✨

Meld je aan voor de Musical Alert!

Gepubliceerd op 10 februari 2023 om 20:30

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze nieuwste productie! Wij kunnen al verklappen dat in het najaar van 2024 de musical in het theater te zien zal zijn!

Bij het maken van een musical komt veel bij kijken. Uiteraard schrijven wij een script, muziek en worden er ontwerpen gemaakt van de kostuums en het decor. Er is echter één belangrijk detail dat gemist wordt: de cast! Wat is een productie nu zonder een talentvolle cast. Dit jaar vinden de audities plaats voor onze nieuwe musical en jij kan als eerste op de hoogte gehouden worden!Klik hier om je aan te melden voor de musical alert. Op deze manier word je als eerste op de hoogte gehouden van onze nieuwste producties, audities en crew vacatures. Dus droom je ervan om op het podium te stralen of werk je liever backstage mee aan onze producties? Meld je dan aan voor de musical alert om niks te missen! Iedereen vanaf 8 jaar (wordt uw kind 8 tussen Jan-Juli 2024, dan kunt u hem/haar ook aanmelden) is welkom!  Let op! Het aanmelden is geen inschrijving om auditie te doen. De aanmelding is enkel om informatie en nieuws te ontvangen over de genoemde onderwerpen. 

Al meer dan 20 aanmeldingen!

De musical alert is al een groot succes! In maar liefst een dag kregen we al meer dan 20 aanmeldingen van enthousiaste talenten die benieuwd zijn naar onze creaties! Dit is voor ons alleen maar motivatie om verder te gaan met ons werk. Wij kijken er ook erg naar uit om nieuwe talenten te ontdekken en ze tien stralen in onze musical, waarvan de naam nog even geheim houden. Volg ons zeker ook op social media om niks te missen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.