Upon A Dream Creations maakt je dromen waar ✨

Creatievelingen & Performers gezocht!

Gepubliceerd op 12 januari 2023 om 07:00

Met de officiële lancering van Upon A Dream Creations, werd er al hard gewerkt achter de schermen. Niet alleen op sociale media en op de site, maar ook op ons kantoor zijn we druk bezig geweest om de toekomst plannen te bespreken waaronder musical producties. Dit kunnen we uiteraard niet alleen en daarom zijn wij op zoek naar ons 'Dream team'... en jij kan daar deel van uit maken! 

Wat is een team zonder creatieve, leuke, gezellige en diverse mensen die voelt als één grote familie. Voor toekomstige projecten en werkzaamheden zoals kinderfeestjes, theater shows en meer zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Wij zoeken performers/acteurs en creatievelingen die voor een lange tijd deel uit maken van het 'Dream Team'. Samen zorgen we voor de magie op een feestje of delen we de ervaring en passie die we hebben, tijdens onze theater workshop. Daarbij, kunnen we natuurlijk niet zonder een creatieve crew voor bij een theater voorstelling. Twijfel je of jij een performer of creatieveling bent (of misschien wel beide)? Lees dan verder en ontdek waar jij het beste tussen past.


Wat zoeken wij?

 • Enthousiaste en gemotiveerde performers & creatievelingen
 • Leeftijd v/a 18 jaar, ben je jonger (min 16 jaar), maar wel enthousiast en gemotiveerd? Meld je alsnog aan.
 • M/V/X iedereen is welkom!
 • Regio Zuid-Holland of bereidt om te reizen
 • Affiniteit met kinderen
 • Flexibel in te zetten
 • Je maakt voor langdurige periode deel uit van het dream team!

Performers/Acteurs

Voel jij je helemaal thuis op het podium of zie jij jezelf als de sprookjes prinses of superheld bij een feestje? Dan is deze functie perfect voor jou! Voor toekomstige projecten en werkzaamheden zijn wij opzoek naar gedreven performers/acteurs. Acteer, zang en/of dans ervaring is geen pré, maar vinden wij wel fijn. Wat wij het meest belangrijkste vinden is dat je geniet en kunt groeien binnen ons team door ervaring op te bouwen. Houd er rekening mee dat ondanks je deel uit maakt van het team, audities voor onze producties wel aan bod komen.

Klik op de afbeelding voor meer info over wat wij zoeken. 

Interesse in deze functie?

Voel je je geroepen als performer en heb je alle punten van de afbeelding doorgenomen? Stuur dan een e-mail met de volgende gegevens:

 • Een recente foto (portret)
 • Eventueel bewegend materiaal waarin we je aan het werk kunnen zien
 • Indien je dit hebt vragen wij een (artiesten) CV of portfolio
 • Tot slot je motivatie het liefst met een video, waarin je jezelf introduceert en ons overtuigd waarom wij je moeten uitnodigen voor een gesprek

Geen zorgen, als je dit spannend vindt, vinden wij geschreven motivatie in je mail ook helemaal goed!

Stuur je e-mail met bovengenoemde punten naar: contact.uponadream@gmail.com en dan zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Creatievelingen

Ben je graag uren creatief bezig, kan jij prachtige figuren maken van ballonen, teksten schrijven of ben je juist heel goed met het ontwerpen van het decor voor onze volgende productie? Dan past deze functie helemaal bij jou! Voor toekomstige projecten en werkzaamheden zijn wij opzoek naar creatieve handen die mee willen werken aan producties en die hun creativiteit kunnen tonen en delen, door de kleinste op een feestje te leren hoe ze bijvoorbeeld een schilderij kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat je geen schroom hebt om te tonen wat je allemaal kan en dat je geniet van het uiten van je creativiteit. 

Klik op de afbeelding voor meer info over wat wij zoeken. 

Interesse in deze functie?

Voel je je geroepen als creatieveling en heb je alle punten van de afbeelding doorgenomen? Stuur dan een e-mail met de volgende gegevens:

 • Een recente foto (portret)
 • Eventueel foto's/video's van jouw eigen creaties
 • Indien je dit hebt een CV of portfolio met je ervaring
 • Tot slot je motivatie het liefst met een video waarin je jezelf introduceert en ons overtuigd waarom wij je moeten uitnodigen voor een gesprek om ons team te komen versterken

Geen zorgen, als je dit spannend vindt dan vinden wij geschreven motivatie in je mail ook helemaal goed!

Stuur je e-mail met bovengenoemde punten naar: contact.uponadream@gmail.com en dan zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Wie weet tot snel!

Aangemeld en nu? Nu is het een kwestie van geduld. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te contacteren, maar we zijn je al eeuwig dankbaar voor je interesse in ons team! Wij beloven dat er naast hard werk ook veel plezier gemaakt zal worden. Houd er rekening mee dat deze oproep voor toekomstige projecten en/of werkzaamheden is. Dit kan binnen een maand zijn, maar ook pas volgend jaar en dagelijkse werkzaamheden kunnen wij niet garanderen! 

Wij zijn momenteel hard bezig met het creëren en samenstellen van ons team, mede dankzij jullie is dit alleen maar mogelijk! Heel veel succes en wie weet tot snel! 

Deze oproep heeft op dit moment geen eind datum en zal open blijven totdat we voorzien zijn!