Upon A Dream Creations maakt je dromen waar ✨

Over ons

Team work is één van de belangrijkste dingen binnen Upon A Dream Creations. Als vrienden en familie leren wij van elkaar en met elkaar door middel van samen creëren en ervaringen te delen. Wij groeien nog elke dag en bieden aan iedereen die ons team binnen stapt de kans om op eigen tempo hun talenten te ontwikkelen. Ons team zit vol met creatievelingen en talentvolle mensen. Met ervaring achter en op het podium, voor de camera, maar ook achter de camera, kinderen en andere doelgroepen vult ons team elkaar goed aan. Waarom wij het team work belangrijk vinden is, omdat we binnen Upon A Dream Creations vaak samen zijn. Wij kunnen zowel samen als zelfstandig werken en is dus een sterke band met elkaar hebben een goede eigenschap om aan het werk te gaan. Alle avonturen die we hier meemaken, maken we samen. Één team, één taak en zeker met ons Dream team!

 

Ps. Wij zijn altijd op zoek naar mensen om ons team te versterken. Interesse? Neem dan contact met ons op!


Directrice & Eigenaar

Mariette van Zetten Betancourt 

Manager/mede-eigenaar & hoofd performer

  Melanie de la Roche Betancourt 


De 21 jarige Melanie wist al op jonge leeftijd wat ze in de toekomst wou doen. Vanaf het eerste moment dat ze haar stem ontdekte, zorgde zij in huis altijd voor de muziek en gezelligheid. Met zelf bedachte optredens voor haar moeder en opa, wist ze altijd de ster in huis te zijn. Haar liefde voor muziek heeft ze niet van een vreemde, haar moeder Mariette die zelf studeerde aan het conservatorium heeft haar alles van muziek en theater leren kennen. Als twee jarig meisje werd ze verliefd op de musicals van Studio 100 en is sindsdien niet meer weg te krijgen uit het theater. Melanie staat al sinds haar 6e voor de camera en heeft in die tijd heel wat ervaring opgebouwd. Vanaf eind 2008/begin 2009 is ze de theater wereld ingestapt, waar ze tot op de dag van vandaag, nog altijd geniet. Die blijdschap die ze voelde als ze op een podium stond, was voor haar de bevestiging dat ze dit voor de rest van haar leven wou doen.

Door de Corona tijd die zorgde voor het stoppen van het musicalkoor waar ze op zat en de grote liefde voor het vak, heeft ze daarom besloten om die jaren lange droom van Upon A Dream Creations waar te maken. Zij wilt niet alleen haar dromen, maar ook die van een ander waar maken. Met haar ervaring, passie voor muziek & theater, liefde voor kinderen en alles wat te maken heeft met creativiteit, wilt ze de blijdschap overbrengen naar anderen. Melanie heeft in meerdere musicals waaronder bekende namen zoals 'Peter Pan' en 'De kleine prinses' gespeeld, verschillende shows, 2 videoclips in samenwerking met Studio 100 en verschillende film/tv opdrachten. Wat zij het meest belangrijk vindt, is het plezier hebben in wat je doet.

Bij Upon A Dream Creations krijgt men zodra ze binnenstappen de kans om te groeien en hun talenten te ontdekken. Ze wilt zorgen dat er kans is voor iedereen om hun dromen te vervullen als acteur, performer en zelfs voor degene die gewoon op zoek zijn naar een gezellig team om mee te kunnen werken en de creativiteit te delen. Daarnaast vinden wij het binnen het team belangrijk dat iedereen zichzelf kan durven zijn!

Melanie houdt zich niet alleen bezig met Upon A Dream Creations, maar is ook zeker te vinden bij onze vrienden bedrijven waaronder: Val Media, I'm fine productions, HT Entertainment, Prinsessenfeesten, Er was eens een feestje en meer.

Het team van Upon A Dream Creations is dus ook altijd beschikbaar voor entertainment, acteer opdrachten of shows buiten ons bedrijf. 

Binnenkort zal Melanie te zien en te horen zijn als detective Victoria Kersenboom in 'Victoria & Van Zanten' , Daisy Donkers in 'Professor Pruts- Avontuur op volle zee' en in verschillende musicals, waaronder een eigen productie van Upon A Dream Creations!

 

Upon A Dream Creations is een dochter bedrijf van Betantotaal CV & Miraclelife Zorg.

Onze partners


Upon A Dream Creations werkt samen met of voor diverse bedrijven in Nederland en België. Met onze partners verzorgen wij onder andere entertainment, catering en onze acteurs die voor film of show opdrachten beschikbaar zijn. Zo beschikken wij over een nog groter en divers team.