Upon A Dream Creations maakt je dromen waar ✨

Robin Hood & het Koninklijk geheim

Gepubliceerd op 12 april 2023 om 10:33

Eindelijk mogen wij het bekend maken! Wij zijn al een ruime tijd bezig geweest met dit grote project namelijk onze eerste musical over de legende van Robin Hood: 'Robin Hood en het Koninklijk geheim'. Een musical voor jong en oud over liefde, vriendschap en mysterie. De perfecte musical voor de stoere jongens en meiden die houden van avontuur!


Het verhaal

Robin Hood en het Koninklijk geheim' vertelt het verhaal van de mysterieuze Robin Hood en zijn vrijbuiters in het Koninkrijk van Koning Richard Leeuwenhart. Hier was het altijd feest, met veel vreugde en plezier, waar geen onderscheid werd gemaakt tussen arm en rijk. Totdat de achterdochtige prins Jan, tijdelijk de koning vervangt die op kruistocht vertrekt en zijn twee dochters: Prinsessen Marian en Louisa achter moet laten. Sindsdien hangt er een zwarte wolk over het koninkrijk. De armen worden steeds armer en de rijken steeds rijker. De prinsessen verliezen hun vrijheid en komen achter een groot geheim die al die jaren is verzwegen, waardoor ze ineens vreemden voor elkaar zijn. 

Keert ooit de vrede terug in het Koninkrijk van Koning Richard, ziet prinses Marian haar geliefden nog terug? Of geeft ze haar leven op om het koninkrijk te redden uit de handen van haar oom Prins Jan en de Sheriff van Nottingham? En zal Robin Hood de held zijn van dit verhaal of zet Louisa een einde aan alle ellende in het koninkrijk?

Kom het vanaf 25 oktober 2024 te weten in deze musical niet alleen met dans en prachtige muziek, maar ook met humor, drama en meer!

Audities

AANMELDEN VOOR DEZE PRODUCTIE IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.