Upon A Dream Creations maakt je dromen waar ✨

Extra diensten

Naast onze hoofd producten en diensten, beschikken wij ook over diensten die zorgen voor dat extra sprankje magie. Wij bieden op deze manier de kers op de taart voor uw feestjes of andere diensten die bij ons geboekt worden. Van een bezoek in het ziekenhuis tot aan een middag knutselen. Voor iedereen is er wel iets te vinden en wij denken ook altijd graag met u mee voor opties die voor iets extra's kunnen zorgen. Kijk verder op deze pagina om ons aanbod te ontdekken.


Evenementen

Heeft u binnenkort een evenement waar kinderen ook welkom zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van een meet&greet met onze karakters tot aan een kleine show voor de jongste bezoekers, wij maken het allemaal waar. Met de professionaliteit van onze performers en acteurs, wordt uw evenement onvergetelijk! Ook voor vakanties en de feestdagen voelen wij ons zeer welkom tijdens uw evenement, denk aan de zomer periode of kerst. Een winkelcentrum, attractiepark of jaarmarkt, geen locatie is voor ons te gek! Wij denken ook heel graag mee aan de mogelijkheden die we kunnen bieden tijdens uw evenement.

Wij zijn beschikbaar voor:

 • Glitter tattoos
 • Make-over's
 • Karakter meet & greet
 • Fotoshoots
 • Kleuren of knutselen
 • Uitdelen van producten (denk aan bloemen, lekkernijen, cadeautjes etc.)
 • Optredens met zang, dans en/of spel
 • Mini Disco met de leukste kinderliedjes
 • Geven van theater workshops (keuze uit dans, spel en zang)

Upon A Dream Creations organiseert ook haar eigen evenementen met verschillende thema's. Een grote groep of juist klein met aandacht voor de aanwezigen, jong of oud, wij creëren en organiseren evenementen met veel zorg en liefde! Onze eigen evenementen, worden uiteraard op voorhand aangekondigd. Upon A Dream Creations is ook beschikbaar voor overige optredens.

Voor al onze evenementen gelden prijzen op offerte.

Activiteiten middag

Een middag heerlijk knutselen of een leuk boek lezen met één van onze karakters, ook voor activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Upon A Dream Creations organiseert graag een activiteiten middag op één van onze locaties of in samenwerking met onze partners. Uw kinderen zijn van harte welkom! De activiteiten middag kunnen wij zowel op aanvraag als op een aangekondigde datum organiseren. Wij raden u hiervoor aan om onze sociale media in de gaten te houden. 

Onze activiteiten middag kan bestaan uit: 

 • Een voorleesmiddag in de bibliotheek of op onze eigen locatie
 • Een sprookjes middag, waar je leert om een echte prins of prinses te zijn (met les van een sprookjes karakter)
 • Een knutsel middag met elke keer een andere activiteit (schatkistje verven, beer versieren etc.)
 • Een middag kralenwerk (sleutelhangers en sieraden maken)
 • Theater workshop. Voor meer info check dan het kopje 'workshops' op onze website

Wij denken ook heel graag met u mee voor het organiseren van een activiteiten middag. Afhankelijk van de mogelijkheden kunnen wij uw ideeën werkelijkheid maken. Neem hiervoor even contact met ons op of vul onderstaand formulier in. 

Speciale Bezoeken

Op zoek naar een sprankje magie tijdens een mindere dag? Ook daarvoor komen wij heel graag bij u op bezoek. In een ziekenhuis een verzorgingstehuis of gewoon bij u thuis het is allemaal mogelijk. Een speciaal bezoek biedt een persoonlijk en uniek moment tussen onze karakters en de klant. Leeftijd kent geen grenzen, als je maar in de magie gelooft! Wij maken graag wat tijd vrij om weer een glimlach op uw gezicht te toveren. Gewoon een bezoek of een speciale gelegenheid, wij zullen er alles aan doen om een bezoek bijzonder te maken. Een speciaal bezoek kan op aanvraag geboekt worden. 


Overige diensten


Videoboodschap

Binnenkort een verassing of heb je iets groots te vieren? Dan kan een videoboodschap van jouw favoriete sprookjes figuur of één van onze andere karakters goed van pas komen! Met een gepersonaliseerde video van maximaal 5 minuten en een vaste prijs, maak je een verjaardag wens of een andere gelegenheid extra bijzonder. Wij raden de videoboodschap aan voor gelegenheden zoals: een verjaardag, een magische reis, een aankondiging of als u andere wensen heeft, kunnen wij hier ook zeker mee werken.

Om een video echt persoonlijk te maken zorgen wij uiteraard voor contact met onze klant, zodat de namen of onderwerpen die u genoemd wilt hebben zeker niet vergeten worden in de videoboodschap. Neemt u voor het boeken van een video boodschap of meer informatie contact met ons op of klik op onderstaande knop.

De videoboodschappen dienen vooraf betaald te worden en kunnen via verschillende platformen zoals Whatsapp verzonden worden.

Uitnodiging

Heb je bij ons een sprookjes feestje geboekt en kan je niet wachten om je vrienden uit te nodigen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid voor koninklijke uitnodigingen. Onze uitnodigen worden met de informatie van jouw verjaardag op 'koninklijk' briefpapier en met een echte wax zegel gedrukt. De uitnodigingen kunnen op aanvraag besteld worden met een minimum van 4 uitnodigingen. Wij kunnen ze met of zonder envelop sturen, afhankelijk van uw wensen. 

Magische Brieven

Wil je een alternatief voor onze videoboodschap? Dan raden wij u onze 'Magische brieven' aan. De brieven kun je ontvangen van een echte prinses of misschien wel een piraat die zelfs hun handtekening op het einde zetten! Met de magische brieven, kun je een bijzondere gelegenheid of iets anders aankondigen. Ook dienen deze brieven als persoonlijke boodschap van één van onze karakters voor uw kind of een speciaal iemand. Pen vrienden worden met onze karakters? Hier is ook zeker de mogelijkheid voor!. De magische brieven worden verzonden met een gedrukte wax zegel, om het dat extra sprankje magie te geven. 

Onze brieven kunnen op aanvraag via onderstaande knop besteld worden.