Thema feestjes


Naast onze sprookjes feesten bieden wij ook thema feestjes aan. Voor 1.5 uur komen onze acteurs graag op bezoek om een écht feestje in thema te bouwen. Onze detectives leren je hoe je een mysterie moet oplossen en onze sterren staan klaar om de kids om te toveren tot een echte K3 ster, waarbij ze zelfs op de nieuwste hits zoals 'Waterval' en 'Fata Morgana' leren dansen en zingen (voor de grotere fans zijn oude hits ook zeker beschikbaar)! Kortom wij zorgen samen voor de fun op kinderfeestjes.

Onze thema feestjes zijn te boeken voor de vaste prijs van €125 en duren 1,5 uur.
Dit is exclusief extra's.

Let op! Wij hanteren per feestje een maximum van 10 kinderen. Voor elk extra kind aanwezig rekenen wij €8.


Nieuw in ons assortiment!

Droom jij ervan om een echte superster te worden zoals de meiden van K3 en zing jij op je aller hardst mee met 'Waterval' of één van de andere hits? Dan is de K3 party het perfecte thema feest voor jou! Met een bezoek van onze eigen sterren entertainers, brengen zij de perfecte K3 energie om in 1,5 uur de jarige en genodigden om te toveren tot een écht K3'tje. Jongen, meisje zelfs papa of mama? Iedereen krijgt tijdens de K3 party de kans om zich een K3 ster te voelen! 

Bij de K3 party zijn een foto moment en een 'optreden' voor familie inbegrepen. De getoonde prijzen zijn exclusief reiskosten en overige aanvullingen!

Dit feestje is op geen enkele wijze verbonden aan of onderdeel van Studio 100 b.v. of K3 zelf. Al onze feestjes zijn creaties en eigendom van Upon A Dream Creations!


Bekijk ook onze andere feestjes