Upon A Dream Creations maakt je dromen waar ✨

Overige feestjes


Keuze stress over een thema of sprookjes feest? Geen zorgen, wij kijken ook graag mee naar andere mogelijkheden. Zo bieden wij ook feestjes op onze eigen locatie in Schiedam of die van onze partners. Knutselen, bakken of dansen? Wij gebruiken graag onze creativiteit om met u mee te denken. Deze feestjes zijn op offerte en voornamelijk voor kleinere groepen met een maximum van 6 tot 8 kinderen. We kunnen ook altijd kijken naar feestjes 'op maat', dit is enkel in overleg. Let op! sommige feestjes worden enkel op eigen locaties gehouden. 


Welke opties bieden wij?

  • Knutsel feestje (enkel op eigen locatie)
  • Bak feestje (enkel op eigen locatie)
  • Dans feestje (enkel op eigen locatie)
  • Theater feestje (binnenkort beschikbaar)
  • Vlog feestje (binnenkort beschikbaar)

Knutsel feestje 

Een middagje knutselen is niks geks voor Kelly de kunstenaar. Zij organiseert met veel liefde en plezier een creatieve middag voor de jarige. Het versieren van je eigen piepschuim beer of knutselen van een schatkistje waar zelfs iets in kan? Het is allemaal mogelijk! Kelly blijft het liefste op onze eigen locatie, waar we ook de mogelijkheid bieden voor het geven van een feestje. Hier kan er geverfd en geknutseld worden. Voor dit feestje hanteren wij een maximum van 6-8 kinderen, zo kunnen wij een goed overzicht op de kids houden. Bij de feestjes op onze locatie wordt er gezorgd voor iets te drinken en iets lekkers. U mag zelf ook altijd iets mee brengen!

Bak feestje

Hou je van lekker smullen en zou je voor één dag willen weten hoe het is om samen met je vriendjes de bakker te zijn? Dan is het bakkers feestje perfect voor jou! Vier jouw feestje op onze locatie in Schiedam waar je samen met de hulp van onze Dream begeleiders, je eigen cup cake kan versieren en uiteraard lekker opeten. Met een koksmuts, een schort en heel veel zoetigheid op tafel creëeren wij de lekkerste en mooiste cupcake van het land! Dit feestje is enkel aan te vragen op offerte! 

Dans feestje

Dans je de hele dag en nacht door op allerlei soorten muziek? Dan past ons dans feestje perfect bij jou! Op onze locatie hebben wij een eigen disco, maar we bouwen ook graag een feestje bij jou thuis. Van show dans tot aan ballet, samen zorgen wij voor de leukste choreo's en muziek om op te dansen. Zelfs voor de allerkleinsten kunnen we een dansfeestje organiseren met liedjes van onder andere Maya de bij en kabouter plop. Binnen ons team zitten er professionele dansers en acteurs die graag mee een feestje bouwen.  Fan van K3 en houd je van dansen? Dan raden wij onze K3 party aan!

Binnenkort beschikbaar


Theater feestje

Ga je graag naar het theater en droom je ervan om op een podium te staan? Dan is het theater feestje perfect voor jou! Met onze ervaren acteurs leer je de theater wereld verkennen en haal je het gekste in jezelf naar boven. Met improvisatie, verschillende emoties en zelfs met muziek maak je van jouw feestje een écht spektakel. Op onze locatie of bij jou thuis, het kan allemaal. Met dit feestje krijg je ook een voorproefje van onze theater workshops. Ook voor dit feestje hanteren wij een maximum van 6-8 kinderen.

Vlog feestje

Wees voor één dag de nieuwste beautygloss of Enzo Knol met onze vlog feestjes! Maak op jouw verjaardag een vlog met behulp van een camera en laat zien hoe het er aan toe gaat op zo'n feestelijke dag. Met tips & tricks ga je aan de slag met de camera en heb je een vlog om niet te vergeten. De vlogs die tijdens de verjaardag gemaakt worden, zullen door ons bewerkt worden! 


Bekijk ook onze andere feestjes