Over ons

Team work is één van de belangrijkste dingen binnen Upon A Dream Creations. Als vrienden en familie leren wij van elkaar en met elkaar door middel van samen creëren en ervaringen te delen. Wij groeien nog elke dag en bieden aan iedereen die ons team binnen stapt de kans om op eigen tempo hun talenten te ontwikkelen. Ons team zit vol met creatievelingen en talentvolle mensen. Met ervaring achter en op het podium, voor de camera, maar ook achter de camera, kinderen en andere doelgroepen, vult ons team elkaar goed aan. Waarom wij het team work belangrijk vinden is, omdat we binnen Upon A Dream Creations vaak samen zijn. Wij kunnen zowel samen als zelfstandig werken. Daarom is een sterke band met elkaar hebben een goede eigenschap om aan het werk te gaan. Alle avonturen die we hier meemaken, maken we samen. 
Één team, één taak en zeker met ons Dream team!


‘Wij maken je dromen waar’

Hét motto van Upon A Dream Creations. Van een jarenlange droom voor eigenaresse Melanie, naar dromen vervullen. Met de ervaring, passie, liefde voor kinderen en alles wat te maken heeft met creativiteit, is ons team er echt een om van te dromen. Bij Upon A Dream Creations krijgt men zodra ze binnenstappen de kans om te groeien en hun talenten te ontdekken. Wij zorgen dat er kans is voor iedereen om zijn/haar/hun dromen te vervullen als acteur, performer en zelfs voor degene die gewoon op zoek zijn naar een gezellig team, om mee te kunnen werken aan onze magie. Daarnaast vinden wij het binnen het team belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. 

Ons Dream team is op professionele wijze getraind om te zorgen voor de leukste, muzikale, magische en natuurlijk onvergetelijke ervaringen tijdens een evenement, een feestje of een voorstelling. Wij verzorgen ook entertainment in andere talen zoals Spaans en Engels!

Eigenaar, oprichtster, hoofd-performer en zang/spel coach

De 23 jarige Melanie wist al op jonge leeftijd wat ze in de toekomst wou doen. Vanaf het eerste moment dat ze haar stem ontdekte, zorgde zij in huis altijd voor de muziek en gezelligheid. Met zelf bedachte optredens voor haar moeder en opa, wist ze altijd de ster in huis te zijn. Haar liefde voor muziek heeft ze niet van een vreemde, haar moeder die zelf studeerde aan het conservatorium heeft haar alles van muziek en theater leren kennen. Als twee jarig meisje werd ze verliefd op de musicals van Studio 100 en is sindsdien niet meer weg te krijgen uit het theater. Melanie staat al sinds haar 6e voor de camera en heeft in die tijd heel wat ervaring opgebouwd. Vanaf eind 2008 is ze de theater wereld ingestapt, waar ze tot op de dag van vandaag, nog altijd enorm geniet. De blijdschap die ze voelde als ze op een podium stond, was voor haar de bevestiging dat ze dit voor de rest van haar leven wou doen.

Melanie is inmiddels een getrainde performer met een heel groot hart voor het vak. Zij heeft in verschillende musicals waaronder Peter Pan, De kleine prinses en Doornroosje gespeeld. Daarnaast heeft zij meerdere keren voor de camera gestaan in zowel professionele als hobby-en amateur projecten. Tot slot is Melanie ook stemactrice en heeft zij onder ander ‘Karlijn Konijn’ van partner VAL Media, tot leven gebracht.


Upon A Dream Creations werkt samen met of voor diverse bedrijven in Nederland en België. Met onze partners verzorgen wij onder andere entertainment en onze acteurs/performers die voor film of show opdrachten beschikbaar zijn. Zo beschikken wij over een nog groter en divers team!