Shows en Voorstellingen 

Naast een bedrijf gericht op kinderfeestjes & entertainment, zijn wij ook een theater stichting. Het grootste deel van ons team zijn professionals die uit het vak komen. Met meerdere jaren ervaring is het theater voor ons als een tweede huis. Wij staan heel graag op het podium, groot of klein. Wij schrijven niet alleen onze eigen producties of shows, maar werken ook graag mee aan andere producties. Heeft u dus zelf ideeën voor een educatieve show of misschien een musical? Dan zijn wij uiteraard bereidt om met u mee te denken of uw productie uit te voeren. Bent u op zoek naar acteurs, creatievelingen of zelfs muziek schrijvers, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Ons diverse dream team, is van alle markten thuis en kunnen dus zowel on stage als backstage meewerken. Een scenario schrijven, decors ontwerpen of een rol vervullen is bij ons allemaal mogelijk!

Wat creëeren wij?

Als theaterstichting, schrijven wij voornamelijk onze eigen producties. Zo maken wij musicals voor jong en oud en met verschillende thema's. Van sprookjes, tot geschiedenis, er is voor iedereen een gepaste musical die je met vrienden, familie of alleen kunt bezoeken in het theater of andere culture instellingen. Naast musicals schrijven wij ook theater stukken waar muziek eigenlijk overbodig is en waar het vertellen van het verhaal door spel, het meest centraal staat. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor educatieve voorstellingen die geschikt zijn voor jonge kinderen op school en zelfs op de scouting! Ook op aanvraag zijn wij bereidt om dit te doen, met uw gekozen thema en uw wensen. Wij raden dan aan om dit minimaal 5 maanden van tevoren te doen vanwege de voorbereidingen, tenzij u zelf al iets geschreven heeft! 


Onze cast en creatives

Bij Upon A Dream Creations vinden wij het belangrijk dat iedereen durft en kan groeien in het vak. Een diploma in het musical vak is voor de meeste producties een pré, maar bij ons? Wij vinden het een fijne toevoeging, maar het is zeker niet noodzakelijk. Wij kijken naar het talent dat iedereen die bij ons binnen komt, heeft en bieden ook de mogelijkheid dankzij onze professionals om meer van jezelf te ontdekken. Door te leren van en met elkaar kunnen onze acteurs groeien en durven om te doen. Ons 'dream team' zit vol met mensen die talent en creativiteit hebben. 

Bij ons vindt u acteurs met jaren ervaring in zowel professionele als amateur producties, docenten die meerdere jaren in de culturele sector hebben gewerkt en dit nog altijd met veel plezier doen en we hebben zelfs talenten in het creatieve vak. Van posters en decor ontwerpen, tot aan scenario's schrijven, wij zijn heel blij met het team dat wij hebben. Ook zij hebben ervaring in het vak en hebben bij producties zoals Titanic of spektakel-musical 40-45 (BE) gewerkt, daarnaast zijn er ook talenten die zowel onder het mom van acteur én creatieveling vallen. Kortom bij ons is iedereen welkom met of zonder ervaring. Durf je te groeien en te tonen wat je hebt? Dan kom je in ons warme nest goed terecht! 
Binnenkort te zien 

Musical Robin Hood