Thema feestjes

Naast onze sprookjes feesten bieden wij ook thema feestjes aan. Voor 1.5 uur komen wij graag op bezoek om een écht feestje in thema te bouwen. Onze detectives leren je hoe je een mysterie moet oplossen en onze sterren staan klaar om de kids om te toveren tot een echte K3 ster, waarbij ze zelfs op de nieuwste hits zoals 'Waterval' en 'Fata Morgana' leren dansen en zingen (voor de grotere fans zijn oude hits ook zeker beschikbaar)! Kortom wij zorgen samen voor de fun op kinderfeestjes.

Al onze themafeesten zijn creaties van Upon A Dream Creations met inspiratie van eventueel bestaande ketens. Deze feestjes zijn op geen enkele wijze verbonden aan of onderdeel van derden! Onze Themafeestjes duren standaard 1,5 uur en hebben de vaste prijs van €125,- exclusief reiskosten (buiten Schiedam!) en extra’s. De Themafeestjes zijn ook te boeken op onze eigen locatie in Schiedam, hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden!

K3 Party 

Droom jij ervan om een echte superster te worden zoals de meiden van K3 en zing jij op je allerhardst mee met 'Waterval' of één van de andere hits? Dan is de K3 party het perfecte thema feest voor jou! 

Met een bezoek van onze eigen sterren entertainers, brengen zij de perfecte K3 energie om in 1,5 uur de jarige en genodigden om te toveren tot een écht K3'tje. Jongen, meisje zelfs papa of mama? Iedereen krijgt tijdens de K3 party de kans om zich een K3 ster te voelen! 

€125

Detective feest 

Houd jij van spanning, mysteries oplossen en ben jij de grootste speurneus in huis? Dan is dit thema feest speciaal voor jou!

Met een bezoek van onze detectives, maken zij van jou en je vriendjes een échte speurneus. Zij vertellen jou hun spannendste avonturen en leiden je in 1,5 uur op tot een echte detective!

Adviesleeftijd  7+

€125,-

Feest Ahoy! 

Binnenkort beschikbaar

Disclaimer 

Onze feestjes zijn voorzien van verschillende pakketten met een ruim aanbod. Dit is echter exclusief reiskosten buiten Schiedam en overige extra’s! Onze prijzen zijn altijd inclusief btw mits anders vermeld. Uw boeking wordt pas bevestigd na contact met ons en betaling binnen het termijn. Is dit niet het geval dan zijn wij helaas genoodzaakt om uw boeking te annuleren.

Voor elk feestje hanteren wij een maximum van 10 kinderen inclusief jarige. Meer kinderen? Dan komt er per extra kind een toeslag van €8 euro bovenop de prijs. 

Het kan soms zijn dat u niet dezelfde performer heeft op uw feestje als op de foto’s. Wij vragen hierom uw begrip. Ons gehele team  biedt wel dezelfde ervaring en professionaliteit! Mocht u specifiek naar een performer zoeken, kunt u dit wel altijd aangeven bij uw boeking.

Bekijk onze andere feestjes