Kinderfeestjes

Een kinderfeestje met hoog bezoek van een prinses of piraat uit jouw favoriete sprookje, een thema feestje waar je voor één dag een echt K3'tje kan zijn en de grootste superster van het feest wordt of voor één dag bakker zijn en de lekkerste cupcakes maken? Bij Upon A Dream Creations is het allemaal mogelijk! Met de passie, ervaring en professionaliteit van onze performers halen zij alles uit de kast om jouw feestje onvergetelijk te maken. Knutselen, bakken of les krijgen van één van onze prinsessen, er is niets onmogelijk als je er maar in gelooft!


Sprookjesfeestjes

Een echte prinses of een ander sprookjesfiguur die op jouw feestje voor wat extra magie zorgt? Bij ons is het mogelijk! Onze karakters gaan heel graag op bezoek in de echte wereld. Met een pakket dat aansluit op uw wensen, zorgen ze voor een onvergetelijk feest!

Themafeestjes

Naast onze sprookjesfeesten is er bij Upon A Dream Creations ook de mogelijkheid voor een themafeest!  Wil je leren hoe je een écht superster wordt net als de meiden van K3 of wil je van onze detectives leren hoe je een mysterie oplost? Dan is een themafeest de perfecte keuze!

Feestje op maat 

Nog niet helemaal zeker over wat u zoekt? Laat ons u dan helpen. Met een feestje op maat kijken wij naar uw wensen en denken we met u mee, om de ervaring net zo magisch en onvergetelijk te maken onze andere feestjes!

Disclaimer 

Onze feestjes zijn voorzien van verschillende pakketten met een ruim aanbod. Dit is echter exclusief reiskosten buiten Schiedam en overige extra’s! Onze prijzen zijn altijd inclusief btw mits anders vermeld. Uw boeking wordt pas bevestigd na contact met ons en betaling binnen het termijn. Is dit niet het geval dan zijn wij helaas genoodzaakt om uw boeking te annuleren.

Voor elk feestje hanteren wij een maximum van 10 kinderen inclusief jarige. Meer kinderen? Dan komt er per extra kind een toeslag van €8 euro bovenop de prijs. 

Onze karakters komen standaard met een lakei of Dream begeleider om zo voldoende overzicht te hebben tijdens een feestje. Het kan soms zijn dat u niet dezelfde performer heeft op uw feestje als op de foto’s. Wij vragen hierom uw begrip. Ons gehele team biedt wel dezelfde ervaring en professionaliteit! Mocht u specifiek naar een performer zoeken, kunt u dit wel altijd aangeven bij uw boeking.