Workshops 

Ben jij dol op musical en zou je graag willen weten hoe het is om op een podium te staan of hoe je kan meer kan leren over het vak en hoe je kan groeien in je talenten?  Onze ervaren coaches delen graag hun passie en ervaring met jou. Tijdens onze (theater) workshops die gevuld zijn met spel, zang en/of dans ben je vrij om alles van jezelf te geven! Met o.a. de theaterzaal als onze workshop locatie in Vlaardingen of Schiedam, krijg je extra kriebels om zelf aan de slag te gaan en in de mooiste producties mee te doen. Wij bieden ook zeker de kans om na de workshops, een rol groot of klein te spelen in onze eigen producties.

Voor wie?

Onze workshops zijn geschikt voor iedereen die een passie heeft voor theater en acteren of die het gewoon leuk vindt om hiermee bezig te zijn. Bij ons is de minimum leeftijd 6 jaar en een maximum van... ja dat hebben wij eigenlijk niet! De workshops worden daarom ook in groepsverband gegeven en verdeeld per leeftijdscategorie in een kinder, jongeren en volwassen groep. Onze coaches passen zich ook aan, aan de groep waardoor elke workshop een andere, maar zeer leuke ervaring is. 


Omdat de workshops in groepsverband zijn, gaan deze enkel door bij een minimum van 6 leden. De workshops vinden plaats in regio Zuid-Holland en dan voornamelijk Schiedam-Vlaardingen.


Overige info & prijzen

De theater workshop zal op een later moment beschikbaar zijn. Vaste data hebben wij momenteel nog niet, maar dit kan uiteraard nog veranderen. Voor de kinderen, zullen de workshops in de middag zijn en voor volwassenen en de jongeren is er een vrije keuze voor overdag of de avond.  Zoals vermeld staat, kunnen de workshop dagen enkel doorgaan bij genoeg inschrijvingen. 


De lessen duren allemaal 1 uur, tenzij anders vermeldt. Wij beschikken over pakketten van 5,10 of 20 lessen en bieden ook extra of losse lessen aan voor wie meer theater plezier wilt hebben. De eerste les is altijd gratis en wordt gezien als een proefles. 

Tijdens de workshop komt vooral spel (acteren), maar ook zang en dans aan bod. Je gaat per les werken aan deze onderdelen en leren hoe je je hiermee lekker kunt uitleven. Uiteraard doe je dit niet alleen en zullen onze ervaren docenten je te hulp staan. Bij Upon A Dream bestaat ook zeker de kans en mogelijkheid dat we je na de workshop terug zien in één van onze theater producties. 
Inschrijven 

Heeft u interesse gekregen in onze workshop en kunt u niet wachten om aan de slag te gaan, schrijf u of uw kind(eren) alvast in via onderstaande knop in. Onze workshops gaan enkel door bij een minimum van 6 inschrijvingen. Zorg ervoor dat u alle juiste gegevens invult in het formulier om zo verkeerde informatie voor de administratie te voorkomen. Als je minderjarig bent, verzoeken wij om eerst toestemming aan je ouder of voogd te vragen, om zo teleurstelling te voorkomen. Bij vragen mag u ons natuurlijk altijd benaderen. Let op! De workshops zijn nog niet beschikbaar, echter is inschrijving al wel mogelijk!