Entertainment 

Eén van onze karakters op uw evenement of een show tijdens de feestdagen? Ook daar kan Upon A Dream Creations voor zorgen. Entertainment is één van onze specialiteiten of het nou een sing-along is met de leukste pieten tijdens Sinterklaas, een meet&greet met een prinses of een middag vol activiteiten van ons Dream Team? U hoeft er maar om te vragen en wij regelen het! Onze performers en acteurs zijn zeker beschikbaar voor dit soort gelegenheden. Is het een jubileum van een winkelcentrum of vindt binnenkort een groot evenement plaats waar ook kinderen welkom zijn? Dan komen wij heel graag om het entertainment te verzorgen. 


Ondanks dat wij gevestigd zijn in Zuid-Holland, reizen wij ook zeer zeker door het hele land en zelfs naar België voor onze werkzaamheden. Daarnaast denken wij zoals altijd, ook mee met onze klanten. Als u twijfelt over wat voor entertainment er nodig is, kijken wij graag mee met de mogelijkheden die wij kunnen bieden en houden rekening met uw wensen. Alle boekingen met entertainment zijn op offerte aan te vragen. Ons team heeft al veel ervaring betreft entertainment en heeft ook een groot hart voor kinderen. Voor de feestdagen hebben enkele van onze acteurs al eens een show gedraaid, ook hebben wij ervaringen met meet&greets van bijvoorbeeld prinsessen en kunnen wij uiteraard ook onze creativiteit gebruiken om iets te organiseren! Wij hebben voor onder andere in samenwerking met Haarmann Entertainment voor attractiepark Dippiedoe shows en entertainment verzorgd tijdens Pasen, Halloween en Sinterklaas. Tijdens de feestdagen hebben wij standaard arrangementen zoals huisbezoeken tijdens Sinterklaas! Meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Ideeën 

Meet&Greet

Een ontmoeting met een echte prinses, piraat of een ander karakter? Op de foto en een kort gesprek met je favoriete karakter, is voor velen een onvergetelijk moment!

Muziek show

Staat alles voor uw evenement klaar, maar mist u nog een muzikaal sfeertje? Dan is een muziek show misschien wel wat u zoekt! Wij adviseren u om ook even te kijken onder het kopje shows en voorstellingen.

Activiteiten

Organiseert u een evenement waar jonge bezoekers te gast zijn? Dan kunt u ons inhuren voor verschillende activiteiten zoals: Glitter tattoos en make-overs, voorlezen, kleuren en meer! Wij adviseren u om ook even te kijken onder het kopje extra diensten.

Workshops

Ook voor workshops in zang, spel en dans kunt u bij ons terecht! Onze professionele coaches komen graag op scholen of evenementen langs, om anderen over onze grootste passie te leren! Wij adviseren u om ook even te kijken onder het kopje extra diensten.