Veelgestelde vragen 

Behoren jullie tot bedrijven van derden?

Created with Sketch.

Upon A Dream Creations is een dochter bedrijf van Betantotaal CV. Ondanks dat onze karakters sprekend lijken op bestaande sprookjesfiguren, zijn wij op geen enkele wijze verbonden aan amusementparken of andere bedrijven. 

Waar zijn jullie gevestigd?

Created with Sketch.

Upon A Dream Creations is gevestigd in Schiedam, provincie Zuid-Holland! Wij werken doorheen heel Nederland en zelfs België!

Ik ben nog niet zeker van mijn keuze, wat kan ik doen?

Created with Sketch.

Geen probleem! Wij begrijpen dat een juiste dienst kiezen die bij uw wensen past soms lastig kan zijn. Gelukkig zijn wij altijd bereid om met u mee te denken over de mogelijkheden. Hiervoor kunt u het beste contact met ons op nemen.

Annuleren en wijzigen 

Created with Sketch.

Wilt u iets annuleren of wijzigen? Dan kan dit enkel tot 10 dagen voor de afgesproken datum! Als u dit niet op tijd doet, kunnen er extra kosten worden berekend. Soms kan het voorkomen dat wegens omstandigheden zoals ziekte of iets dergelijks, wij vanuit onze kant uw aanvraag of boeking moeten annuleren. Uiteraard doen wij ons best om dan naar een alternatieve datum te kijken en indien nodig uw betaalde bedrag terug te storten.

Ik kan geen prijzen vinden voor één van jullie diensten

Created with Sketch.

Dat kan kloppen! Voor sommige diensten zoals entertainment of een theater voorstelling, kan er een offerte gevraagd worden en heeft dus geen standaard prijzen. De diensten met een vaste prijs, worden gewoon op onze website getoond.

Ik heb een fout gemaakt bij mijn boeking, wat nu?

Created with Sketch.

Geen zorgen! Dit kan gebeuren. Wij adviseren u om bij een fout zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wilt u iets annuleren of wijzigen? Dan kan dit enkel tot 10 dagen voor de afgesproken datum! Als u dit niet op tijd doet, kunnen er extra kosten worden berekend.

In welke theaters spelen jullie?

Created with Sketch.

Onze voorstellingen spelen voornamelijk in Vlaardingen en Schiedam, maar de kans voor andere locaties is altijd aanwezig! U kunt hiervoor onze sociale media in de gaten houden.

Maken jullie ook educatieve shows?

Created with Sketch.

Ja hoor! Als u specifieke wensen heeft, kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden voor het creëren van een show of voorstelling. 
Ik wil graag auditie doen!

Created with Sketch.

Wat leuk dat je auditie wilt doen! Wij kondigen audities voor musicals of andere projecten op voorhand aan op onze website of social media. We raden je ook zeker aan om het kopje 'audities' te bekijken. 

Iedereen is welkom om zich aan te melden, hoe en wanneer laten we op het moment van aankondiging weten. 

Ps. Een open 'sollicitatie' naar ons sturen, mag altijd! 
Komen jullie ook op bijzondere locaties zoals het ziekenhuis?

Created with Sketch.

Zeer zeker! Upon A Dream Creations heeft het doel om een glimlach op iemands gezicht te toveren. Of dit voor een laatste of een eerste keer is, de magie geldt voor iedereen. Deze bezoeken doen wij ook vrijwillig! Hiervoor verwijzen wij u naar de pagina 'extra diensten'.

Ik wil graag bij jullie langskomen

Created with Sketch.

Dat kan en u bent zeer welkom! Hiervoor dient er echter wel een afspraak gemaakt te worden via de mail of via de telefoon.Organiseren jullie ook feestjes op locatie?

Created with Sketch.

Zeer zeker! Wij komen niet alleen bij u of uw zelfgekozen locatie voor een feestje, maar bieden ook onze feestruimte aan op onze eigen locatie. Dit is enkel beschikbaar in overleg. Onze locatie is kindvriendelijk ingericht en wordt altijd versierd in het thema van het feestje!Kan ik ook meerdere karakters boeken?

Created with Sketch.

Dat kan zeker! Onze karakters komen altijd met een lakei of Dream begeleider. Echter als u een tweede of meer karakters wenst, komen er extra kosten bij. Sommige pakketten hebben meerdere karakters inbegrepen!Nog steeds niet gevonden wat u zocht?