Boek nu

Gevonden wat u zocht? Wacht dan niet langer en boek één van onze diensten via deze pagina.  Uw aanvraag wordt pas bevestigd nadat wij contact met u hebben opgenomen en de betaling binnen het termijn is voldaan. Is dit niet het geval, dan zijn wij genoodzaakt uw boeking te annuleren.


Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Sprookjesfeesten

Onze karakters komen standaard met een lakei of Dream begeleider om zo voldoende overzicht te hebben tijdens een feestje. Het kan soms zijn dat u niet dezelfde performer heeft op uw feestje als op de foto’s. Wij vragen hierom uw begrip. Ons gehele team  biedt wel dezelfde ervaring en professionaliteit! Mocht u specifiek naar een performer zoeken, kunt u dit wel altijd aangeven bij uw boeking.

Voor elk feestje hanteren wij een maximum van 10 kinderen inclusief jarige. Meer kinderen? Dan komt er per extra kind een toeslag van €8,- bovenop de boekingsprijs. Alle prijzen zijn excl. reiskosten (buiten Schiedam) en extra’s!

Naam van je dienst

Gratis

Naam van je dienst

Gratis

Naam van je dienst

Gratis

Naam van je dienst

Gratis

Themafeestjes 

Onze Themafeestjes hebben de standaard prijs van €125,- excl. reiskosten (buiten Schiedam) en duren 1,5 uur. Wilt u het themafeest op onze locatie vieren? Dan komen er extra kosten bij.

Voor elk feestje hanteren wij een maximum van 10 kinderen inclusief jarige. Meer kinderen? Dan komt er per extra kind een toeslag van €8,- bovenop de boekingsprijs.

Naam van je dienst

Gratis

Naam van je dienst

Gratis