FILM Victoria en Van Zanten ‘De diamant der geluk’

Dit jaar werkt Upon A Dream Creations samen met VAL Media aan een nieuw project. Namelijk De eerste (YouTube) film van het detective duo: Victoria & van Zanten. Twee inspecteurs die samen avontuurlijke zaken en mysteries in hun dorp oplossen die zelfs voor de politie onzichtbaar zijn! 
Victoria & van Zanten’ is een concept van en door VAL Media!

 

Victoria & Van Zanten vertelt het verhaal van de leergierige en behulpzame inspecteur Victoria Kersenboom, die een duo vormt met de eigenwijze hoofdinspecteur Zeno van Zanten. Het zijn de bekendste inspecteurs van de streek. Samen lossen ze zaken op die voor de politie onzichtbaar zijn... 
Een mysterie ontrafelen? Een legende uitpluizen voor er ongelukken gebeuren? Niets is te gek voor deze twee inspecteurs! 


Victoria en Van Zanten ‘De diamant der geluk’

Victoria & Van Zanten zijn een bekend duo uit de streek. Zij lossen zaken op die voor de politie ondenkbaar zijn. Op een dag krijgen ze de opdracht om de Diamant der Geluk te bewaken. Deze diamant kan volgens de legende eeuwig geluk schenken aan de eigenaar. Wat eerst een simpele opdracht lijkt, wordt al gauw een onverwachte klopjacht wanneer de sluwe Barones de la Plumeaux de diamant in handen krijgt, en de museumdirectrice verdwijnt. Hoe moet het nu verder? Waar is de museumdirectrice? Wat is de Barones van plan met de diamant? En kunnen Victoria & Van Zanten deze zaak tot een goed einde brengen? 


Ontdek het nu op YouTube!